Toptalenten

Elke leerling heeft talent, maar sommige leerlingen zijn op een bepaald gebied uitzonderlijk getalenteerd. Het Dendron College ondersteunt buitenschoolse toppers om het maximale uit hun talent te halen met behoud van goede schoolresultaten.

Het Dendron treft structurele voorzieningen voor deze leerlingen. Dit betekent persoonlijke begeleiding door een docent die, indien nodig extra ruimte kan creëren in het lesrooster, helpt met het maken van een planning en ondersteunt op het gebied van faciliteiten.

Ook het deelnemen aan wedstrijden, het geven van voorstellingen en het tonen van exposities wordt ondersteund. De begeleider onderhoudt zowel de contacten op school als de contacten met de ouders, sportclub, trainer, coach en vervolgopleidingen.

Wilt u een beroep doen op bovenstaande voorzieningen of heeft u vragen? Neem dan contact op met de teamleider van uw zoon/dochter.

Door één op één begeleiding willen wij maatwerk leveren aan leerlingen die op het hoogste niveau excelleren op het gebied van sport op nationaal en internationaal niveau en op het gebied van podiumkunsten zoals dans, muziek, acteren.
Sportveld