6 pijlers9.png
icoon6.png

Leerlingen

Leren is meer dan naar school gaan. Leren doe je met je hoofd, je hart en je handen. Met je hele persoon dus. Als jij je thuis voelt op school, dan gaat leren een stuk gemakkelijker en is het ook veel leuker. Wij helpen je daarbij en je leert om steeds meer zelf te doen. Hier vind je de informatie die voor jou belangrijk is.
icoon5.png

Mentor

De mentor is heel belangrijk voor je. Die maakt je in het begin van het schooljaar wegwijs in de school en is voor jou en je ouders het belangrijkste aanspreekpunt. Behalve een vak geeft de mentor de mentorles, waarin allerlei zaken rond studie en school met jou en je klas besproken worden.

Het is ook belangrijk dat er in je klas een goede sfeer is. Daar zorgt de mentor voor, bijvoorbeeld door ook regelmatig leuke dingen met jullie te organiseren.

icoon4.png

Leerlingenraad

Op het gebied van de inspraak is er op het Dendron College een drietal geledingen actief: de leerlingenraad, de medezeggenschapsraad en de ouderraad. Wil je meedenken in de leerlingenraad? Meld je dan via mevrouw Wetzels (c.wetzels@dendron.nl). 

icoon1.png

Praktisch

Benieuwd naar de lestijden op het Dendron? Of onze jaarplanning? Kijk dan naar onze praktische informatie.