Kunstklas

De Kunstklas bestaat uit leerlingen van alle leerjaren; alle niveaus en leeftijden komen samen, wat heel inspirerend werkt. Er komen onderwerpen voorbij die in de reguliere Kunstvakken Beeldend niet aan bod komen. In 6 blokken wordt er gewerkt vanuit een workshop, kunstenaar, techniek of excursie.

Eerdere projecten van de Kunstklas zijn: schilderen in de stijl van Vincent van Gogh in het centrum van Horst; ‘Sterren op doek’; een project en expositie in het Kunstlab van het Odapark in Venray; het maken van een ontwerp voor het tunneltje ‘Terhorst’ bij de Kasteelse bossen; en nog veel meer. In sommige blokken wordt er lesgegeven door gastdocenten. Elk jaar is op een bijzondere locatie een eindexpositie.

De kunstklas is dé kans om meer van kunst te proeven! Je ontwikkelt beeldende vaardigheden en ontdekt je sterke creatieve kanten en je talent. Het is daarnaast een goede basis voor je verdere studiekeuze.
9 (1)

Wanneer?
Van september tot de meivakantie krijg je buiten het reguliere lesprogramma een blokuur extra Kunst op donderdag (8e of 9e uur). En je gaat een hele dag op excursie naar een museum, kunstacademie of atelier.

Wat kost het?
€100,- per schooljaar, inclusief excursie en materialen. Hiervoor krijg je een breed en gevarieerd kunstprogramma.

Meer informatie en aanmelden? Neem contact op met Jenny Dirckx of Jolanda Nabben.

Bij meer dan 32 aanmeldingen kan het zijn dat je op een reservelijst komt te staan.