Dendron Media

Wil jij ook keileuke dingen maken op de computer, met een camera of gewoon op je telefoon? Dan is Dendron Media misschien iets voor jou!

Van een storyboard maken tot camerawerk, editen en zelf interactieve film posters, animaties, games, websites en apps creëren. Bij Dendron Media gaan we creatief en verantwoord aan de slag met media, vormgeving en ICT om zo uiteindelijk alle opgedane kennis te storten in een eindproject.

Of word lid van onze schoolredactie en word onze nieuwe reporter, redacteur of editor….!

Heb je interesse?
Geef je dan op bij p.franssen@stichtinglvo.nl of d.span@stichtinglvo.nl

Zo werken wij
Dendron Media kent drie pijlers, te weten; workshops, projecten en schoolredactie.

  • De workshops vinden plaatst in het 2e en 3e trimester. Hoofdzakelijk op dinsdag het 8e en 9e uur, maar bij gelegenheid ook op andere tijdstippen. Als rode draad zijn de hoofdthema’s: media, vormgeving en ICT.
  • Projecten ontstaan vanuit een idee of een vraag van een klant. Voorbeelden zijn: “bouw het Dendron in MineCraft” en “Horster Jongeren bedrijvendag”.
  • De schoolredactie zal in dit eerste trimester worden samengesteld. Deze leerlingen gaan crossmediaal nieuwsitems verzamelen en verwerken, met een eigen tv-ploeg, video editors, journalisten en socialmedia experts.

Soms is deelname aan een workshop verplicht om deel te mogen nemen aan een project of redactie.

De redactie van Dendron Media zoekt versterking!

Op dit moment bestaat ons team voornamelijk uit bovenbouwleerlingen en wij willen graag voor continuïteit zorgen door op tijd nieuwe leden te werven. Heb jij hier een passie voor? Leerlingen van alle leerniveaus en de onderbouw zijn welkom. 

Op 3 april begint een reeks van zes leuke workshops bij CULT, zoals storytelling, camerabewerking en sound design. Leerlingen die interesse hebben, kunnen zich vóór 1 april bij Desiree Span of Peter Franssen aanmelden.