Profielen havo/vwo

Cultuur en Maatschappij (CM)

Ben jij creatief? Dan is dit profiel geschikt voor jou. In je latere beroep krijg je veel te maken met je creativiteit. Je hebt belangstelling voor kunst, cultuur, maatschappelijke vakken, taal en rechten. Je bent sociaal, belangstellend en een teamspeler. Het is handig als je goed kunt organiseren!

9

Economie en Maatschappij (EM)

Dit profiel is heel geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in economie, handel, management, communicatie of toerisme. Je bent ondernemend en houdt van organiseren. Je kunt goed met mensen samenwerken en rekenen is voor jou geen probleem.

25

Natuur en Gezondheid (NG)

Dit profiel past bij je als je belangstelling hebt voor mensen, dieren en planten. Je moet goed uit de voeten kunnen met de exacte vakken. Je bent nieuwsgierig en wilt graag weten hoe dingen ontstaan en hoe ze werken. Je vindt het leuk om met mensen te werken en ze te helpen.

NG2

Natuur en Techniek (NT)

Dit profiel is iets voor jou als je interesse hebt voor natuurwetenschap en voor techniek. Je bent nieuwsgierig en wilt graag weten hoe dingen werken. Je kunt logisch denken en zorgvuldig werken. Je wilt graag ontwerpen en stoffen onderzoeken. Het is handig als je aanleg hebt voor wiskunde en als je ruimtelijk inzicht hebt. Ook moet je goed met de computer overweg kunnen.

NT2