Een training voor toekomstige brugklassers

Wil jij je zekerder leren opstellen of zie je op tegen de overstap naar de brugklas? De spettertraining bereidt voor op een nieuw schooljaar in de brugklas.

De training bestaat uit drie bijeenkomsten van ruim 1 uur. Kinderen krijgen een steuntje in de rug, zodat ze met meer zelfvertrouwen die eerste stappen in deze nieuwe en onbekende situatie kunnen zetten. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: de belangrijkste veranderingen voor een brugklasser, leren relativeren, de baas worden over je gedachten, de boeken, het huiswerk, social media, steviger in je schoenen staan en nieuwe vrienden.

De training wordt gegeven door Gertie Sikes. Zij is als ondersteuningscoördinator en docent muziek verbonden aan het Dendron College. Daarnaast is Gertie kind- en jeugdtherapeut.

Kosten: 50 euro per persoon. Een groep bestaat uit maximaal 7 kinderen.

De eerste groepen starten eind maart en deze leerlingen ronden de training voor de meivakantie af. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen er na de meivakantie ook nog groepen starten. De Spettertraining vindt op woensdagmiddag plaats tussen 15.00 uur en 18.30 uur. Bij veel aanmeldingen kan er ook een groep op donderdagmiddag starten tussen 15.30 uur en 18.00 uur.

Aanmelden kan tot 18 maart.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Gertie Sikes of bel 06-81046104.

Inschrijfformulier Spettertraining brugklas

vmbo b, vmbo b/k, vmbo k, vmbo k/t, vmbo t, vmbo t/havo, havo, havo/vwo, vwo, vwo+
Bijzonderheden van belang voor de trainer: