Kom je kennis maken op 2 februari 2023?

Op donderdag 2 februari 2023 is ons open huis van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Met veel plezier nodigen wij jou en je ouders uit om een kijkje te komen nemen op onze school. We laten jullie zien waar onze leerlingen op school mee bezig zijn. Je leert het gebouw al een beetje kennen en maakt kennis met de leraren waarvan je de komende jaren les krijgt. 

Rondleiding door het gebouw

Tijdens het open huis vinden er verschillende voorlichtingen en presentaties plaats. Binnen deze presentaties is er ook ruimte om vragen te beantwoorden.
2 (1)

Ontdek het Dendron!

Ga je naar het vmbo? Welke richtingen zijn er, welke vakken en hoeveel uur krijg je praktijk in de week? Koen en Floor vertellen je alles over het vmbo. 

Leon vertelt jullie graag meer over het vak Wetenschap & Technologie dat binnen de brugklassen TH/HV wordt gegeven.

Binnen de brugklassen havo/vwo werk je onder andere in het Ontdekatelier. Hier krijg je op een andere manier lesstof aangeboden, waarbij meerdere vakken tegelijkertijd aan bod komen. Bram vertelt je er alles over.

Maartje en Saskia vertellen je graag iets over ons vwo en gymnasium. Wat wordt er gedaan voor leerlingen die wellicht iets meer uitdaging kunnen gebruiken? En hoe zorgen we dat deze leerlingen ook met plezier naar school komen?

Wil je meer weten over de ondersteuningsmogelijkheden van het Dendron? Of wil je weten op welke manier we omgaan met dyslexie? We geven graag antwoord op al je vragen.

Neem alvast een kijkje!

Meet & Greet

Ga tijdens het open huis in gesprek met een mentor en brugklasleerlingen van vmbo of havo/vwo en stel al je vragen.

Stel al je vragen!

Heb je na het open huis en het bezoeken van onze website nog vragen? Geen probleem! Tijdens de openingstijden van de school kun je ons altijd bellen: 077-3970 880. Een mailtje sturen kan ook, via brugklas@dendron.nl.