Heb je ons online open huis gemist op 3 februari?

Op 3 februari was ons online open huis. Je kon tussen 16.30 uur en 20.30 uur digitaal een kijkje nemen op onze school.

Kennismaken

Normaal gesproken nodigen wij jou en jouw ouders uit om een kijkje te komen nemen op onze school. Dan laten we jullie zien waar onze leerlingen op school mee bezig zijn. Je leert het gebouw al een beetje kennen en maakt kennis met de leraren waarvan je de komende jaren les krijgt. Dat is dit jaar helaas allemaal anders. De coronamaatregelen maakten het onmogelijk om een live open huis te organiseren en iedereen op onze school rond te laten kijken.

Rondleiding door het gebouw

Mocht je toch graag een echte rondleiding bij ons op school krijgen, dan hebben we goed nieuws. We gaan op een aantal dagen in februari rondleidingen verzorgen voor kleine groepjes leerlingen.

Tijdens het online open huis vinden er verschillende online voorlichtingen en presentaties plaats. Binnen deze presentaties is er ook ruimte om vragen te beantwoorden.
2 (1)

Presentaties over ondersteuning

Wil je meer weten over de ondersteuningsmogelijkheden van het Dendron? Ank en Gertie vertellen je graag wat er binnen het Dendron mogelijk is en hoe we dat organiseren.
We plaatsen de presentatie binnenkort op deze plek.

Presentatie over dyslexie

Wil je weten op welke manier we omgaan met dyslexie? Ellen en Sophie leggen uit hoe we je hierin begeleiden en wat je van ons mag verwachten.
Bekijk hier de presentatie

Presentatie Wetenschap & Technologie (havo/vwo)

Leon vertelt jullie graag meer over het vak Wetenschap & Technologie dat binnen de brugklassen TH/HV wordt gegeven.
Bekijk hier de presentatie

Presentatie Ontdekatelier (havo/vwo)

Binnen de brugklassen havo/vwo zijn we het afgelopen schooljaar gestart met het Ontdekatelier. Hier krijg je op een andere manier lesstof aangeboden, waarbij meerdere vakken tegelijkertijd aan bod komen. Bram vertelt je er alles over.
Lees meer over het Ontdekatelier.

Presentatie vmbo algemeen

Welke richtingen zijn er, welke vakken en hoeveel uur krijg je praktijk in de week? Koen en Floor vertellen je alles over het vmbo. 
Bekijk hier de presentatie.

Presentatie vwo/gymnasium

Maartje en Saskia vertellen je graag iets over ons vwo en gymnasium. Wat wordt er gedaan voor leerlingen die wellicht iets meer uitdaging kunnen gebruiken? En hoe zorgen we dat deze leerlingen ook met plezier naar school komen?
Bekijk hier de presentatie.
Lees meer over het gymnasium.

Neem alvast een kijkje!

Meet & Greet vmbo (b/k en k/t klassen)

Ga digitaal in gesprek met een mentor en brugklasleerlingen van vmbo en stel al je vragen.
De Meet & Greet is afgelopen.

Meet & Greet havo/vwo (t/h en h/v klassen)

Ga digitaal in gesprek met een mentor en brugklasleerlingen van havo/vwo en stel al je vragen stellen.
De Meet & Greet is afgelopen.

Stel al je vragen!

Heb je na het online Open Huis en het bezoeken van onze website nog vragen? Geen probleem! Tijdens de openingstijden van de school kun je ons altijd bellen: 077-3970 880. Een mailtje sturen kan ook, via brugklas@dendron.nl.