Welkom!

Op maandag 25 en dinsdag 26 maart 2024 vinden de aanmeldingen voor de nieuwe brugklasleerlingen plaats. Jullie zijn van harte welkom op school op één van deze dagen tussen 17.00 uur en 19.30 uur.

Aanmelding voor de brugklas

Bij de inschrijving is het handig om de volgende documenten bij de hand te houden:

  • Je paspoort of identiteitskaart (tevens een kopie meenemen)
  • Mobiele gegevens van je ouders/jezelf
  • E-mailadressen van je ouders
  • Het door de basisschool opgemaakte aanmeldingsformulier uit het Digitale Overdracht Dossier (we verzoeken je om de gegevens van dit formulier te controleren en eventuele onjuistheden te bespreken met de basisschool) of een door de basisschool verstrekt Onderwijskundig rapport (alleen voor scholen die niet met LDOS werken).

Tijdens de aanmelding kun je aangeven bij wie je graag in de klas wilt komen. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Mocht je door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om fysiek naar het Dendron College te komen, stuur dan een e-mail met je telefoonnummer naar Kristel Gubbels. We laten je dan weten op welke wijze je je online kunt aanmelden.

Toelating?
Voor de meivakantie ontvang je de officiële toelatingsbrief en een verzoek om aanvullende informatie op te sturen.

En daarna?
Alle nieuwe brugklasleerlingen maken op woensdag 19 juni kennis met hun mentor en medeleerlingen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging per brief. In deze brief staat ook vermeld in welke klas je bent ingedeeld. 

Kennismakingsweek
We starten het schooljaar met een kennismakingsweek. Tijdens deze week leer je de klas en je mentor beter kennen. Ook word je heel goed voorbereid op wat er nog allemaal komen gaat als je de lessen gaat volgen.

Heb je vragen over het aanmelden?
Neem dan contact op met Kristel Gubbels (teamleider).

Aanmelding andere leerlingen

Zou je je nog graag willen aanmelden bij onze school, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Neem contact met ons op en dan kijken we samen met jou en je ouder(s)/verzorger(s) of en hoe we je kunnen inschrijven

Bij de inschrijving is het handig om de volgende documenten bij de hand te houden:

  • Je paspoort of identiteitskaart
  • Mobiele gegevens van je ouders/jezelf
  • E-mailadressen van je ouders

Zijn er vragen?
Neem contact op met Kristel Gubbels, teamleider. Ze helpt je graag verder.