Namen geslaagden Dendron College schooljaar 2020/2021

10 juni 2021

Hieronder zijn de namen te vinden van de geslaagde leerlingen op 10 juni 2021. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

GYMNASIUM:

Freya Artz, SEVENUM, Roos van der Beele, MELDERSLO, Bob Claessen, HORST, Karlijn Cornelissen, MELDERSLO, Renske Custers, LOTTUM, Amber Duijndam, SEVENUM, Isa Gooren, METERIK, Lisa Hagens, HORST, Laura Hoogers, SEVENUM, Lieve Janssen, HORST, Quin Janssen, KRONENBERG, Sacha Keltjens, LOTTUM, Vincent Kersten, SEVENUM, Mees van de Meulengraaf, HORST, Guus Peeters, HORST, Veerle van Rengs, HORST, Tess van Rens, HORST, Lisa Sielaff, HORST, Finn Slots, HORST, Charlotte de Weert, HORST, Wouter van Zon, HORST, Teun van Zon, HORST

ATHENEUM:

Paulien Beeker, SEVENUM, Mats van Biljouw, HORST, Alessia Billekens, HORST, Robbert van Bommel, LOTTUM, Ward Boots, HEGELSOM, Kyra Boreas, MEERLO, Tessa Bussemakers, SEVENUM, Juup Christiaens, HORST, Floor Claassens, SEVENUM, Isa Cuppen, HORST, Floor Driessen, HORST, Jet Driessen, SEVENUM, Marin Driessen, HORST, Fien Eickmans, SEVENUM, Iris Geurts, SEVENUM, Ricardo Gielen, BROEKHUIZENVORST, Finn Grubben, HORST, Luuk Haenen, SEVENUM, Karlijn Hendriks, METERIK, Lenn Hesen, HORST, Merle Hoeijmakers, SEVENUM, Stijn Hoeijmakers, BROEKHUIZEN LB, Stijn Ingenpass, BLITTERSWIJCK, Ilse Jacobs, METERIK, Ko Janssen, HORST, Jet Klaver, METERIK, Anke Leijssen, HORST, Kyra Litjens, MELDERSLO, Emil Litjens, HORST, Lynn van de Pas, MELDERSLO, Pien Philipsen, AMERICA, Stan Poels, HEGELSOM, Joey Poeth, SEVENUM, Jordy Pouwels, MEERLO, Loïs Raterman, LOTTUM, Jinna Reijnders, METERIK, Maud Reijnders, HORST, Jasper van Roessel, HORST, Renske Rötjes, MEERLO, Chiem Schatorie, HORST, Julian Seuren, HORST, Stijn Smits, MEERLO, Sylvester Snijders, HORST, Pernette Splinter, WELL L, Joeri Spreeuwenberg, HEGELSOM, Karl Strube, HORST, Vera Verhaag, SEVENUM, Renske Verheijen, SEVENUM, Jenske Vermeulen, SEVENUM, Iris Verreck, SEVENUM, Lin Verrijth, SEVENUM, Vera Versteegen, HORST, Joost Vloet, HORST, Indy Vroemen, CASTENRAY, Thomas Vromen, HORST, Stan Vullings, GRUBBENVORST, Kari Wijnen, HORST, Annelijn Willemse, MEERLO

HAVO:

Dominika Adomaityte, BLITTERSWIJCK, Hilal Akdas, HORST, Heba Alhamzeh, HORST, Saoirse Alting Siberg, TIENRAY, Namchi Rae Alting Siberg, TIENRAY, Timo Basten, SEVENUM, Stijn Baten, HORST, Mariken van den Bekerom, HORST, Yori Bergers, SEVENUM, Niels Berghs, MEERLO, Anne Bergs, GRUBBENVORST, Stan Beurskens, AMERICA, Irsa Boreas, MEERLO, Teun Bouten, SEVENUM, Nick Bussemakers, SEVENUM, Imca Bussemakers, SEVENUM, Lynn Clabbers, HORST, Sophie Coenders, SWOLGEN, Morris La Crois, METERIK, Mike Cuijpers, MELDERSLO, Jeroen Cuppen, MELDERSLO, Lisa Custers, HORST, Connor Degan, GRUBBENVORST, Guus Denissen, MEERLO, Indy Derix, SEVENUM, Fréderique Dolders, KRONENBERG, Bert Driessen, SEVENUM, Dirk Duijkers, CASTENRAY, Famke van den Einden, WANSSUM, Teun Engels, SEVENUM, Senna Flos, BLITTERSWIJCK, Kim Frieling, GRUBBENVORST, Margo Geurts, HORST, Marcel Geurts, AMERICA, Robin Geurts, SWOLGEN, Britt Gielen, HORST, Quin Gielen, SEVENUM, Femke Gooren, HORST, Milan de Haart, MELDERSLO, Michiel van 't Hek, GRUBBENVORST, Stijn Van Helden, HORST, Danique Hendrikx, HORST, Sander Hermkens, LOTTUM, Lucas Hermsen, HORST, Luuk van Herpen, AMERICA, Tibor Herraets, KRONENBERG, Jamie Hesen, HEGELSOM, Sidney Hesen, HORST, Jonas Huibers, SEVENUM, Lucas Jacobs, HORST, Else Jacobs, MEERLO, Isaac Jacobs, HORST, Eva Jakobs, MEERLO, Simeon Jansen, SEVENUM, Koen Janssen, HORST, Elisa Keijsers, HORST, Camiel Kleuskens, SWOLGEN, Kongla Kongsawat, GRIENDTSVEEN, Isa Kuijpers, HORST, Meggie van de Laak, LOTTUM, Ilse Leijsten, MELDERSLO, Guus Lemmen, METERIK, Luuk Lenssen, BROEKHUIZENVORST, Bram van Lin, SWOLGEN, Nathalie Linders, SWOLGEN, Sarah Litjens, HORST, Pleun Litjens, BROEKHUIZENVORST, Wieneke Manders, HEGELSOM, Chinou Van Maris, GRUBBENVORST, Rens Martens, MEERLO, Maud Mooren, TIENRAY, Roos van den Munckhof, HORST, Jez Noya, SEVENUM, Liv Noya, SEVENUM, Niels van de Pasch, MELDERSLO, Iris van de Pasch, HORST, Luca Peters, HORST, Milou Poels, HORST, Liv Rambags, HORST, Sjulie van Rengs, LOMM, Sem van Rens, SEVENUM, Xander Rossel, MEERLO, Ime Rötjes, BLITTERSWIJCK, Teun van de Sande, MEERLO, Thom Schoeber, MELDERSLO, Jessie Schreurs, SEVENUM, Anne Schripsema, HELENAVEEN, Vera Smits, HORST, Marieke Steeghs, SEVENUM, Myrthe van Stipdonk, HORST, Siem Straten, HORST, Jordi Tijssen, HORST, Louise van den Tillaart, BROEKHUIZENVORST, Jikke Ummenthun, SEVENUM, Orlendi Valdez Cruz, BROEKHUIZEN, Kay van Vegchel, SWOLGEN, Nick Verdellen, HORST, Bo Verhaegh, SEVENUM, Sita Verhaegh, METERIK, Esmée Verheijen, HEGELSOM, Jego Verhoeff, BROEKHUIZEN, Roos Verrijth, SEVENUM, Lian Versleijen, SEVENUM, Maartje Vullings, EVERTSOORD, Jim Wanten, SEVENUM, Freek Wijnbergen, MEERLO, Emma Wijnbergen, MEERLO, Bram Wolters, GRUBBENVORST, Kevin Zhou, MEERLO

VMBO Theoretische Leerweg

Damian Alberts, GRUBBENVORST, Ammar Alhamzeh, HORST, Noah van Bakel, SWOLGEN, Karin Beeker, SEVENUM, Daan van den Beuken, METERIK, Stijn van Bommel, HORST, Joske Bouten, HORST, Luuk Brauer, BROEKHUIZENVORST, Nina van den Broek, SEVENUM, Anna Caldes Pimpᾶo, HORST, Jop Clabbers, BLITTERSWIJCK, Maud Classens, CASTENRAY, Sanne Clephas, TIENRAY, Len Coenders, BROEKHUIZENVORST, Mette Coppus, HORST, Sieme Custers, MELDERSLO, Merijn Custers, LOTTUM, Juul Derix, SEVENUM, Nica Derix, HORST, Julia van Dinther, HORST, Rick Douven, HORST, Gijs Driessen, HORST, Voice Driessen, MELDERSLO, Giovana Driessen, LOTTUM, Kim van Duijnhoven, MELDERSLO, Niek Effing, WANSSUM, Pim van den Eijnden, KRONENBERG, Boy Engels, WELL, Sanne Engels, BROEKHUIZENVORST, Ryan Evertz, MEERLO, Marijn Fleuren, HEGELSOM, Nienke Gielens, TIENRAY, Nina Groetelaers, SEVENUM, Lars Heldens, MELDERSLO, Tygo Hellegers, HORST, Isa Hendrix, BROEKHUIZEN, Daan Hendrix, BROEKHUIZENVORST, Soraya Henraath, HORST, Giel Hermans, HORST, Tijs Hermkens, LOTTUM, Daan Hermkens, HORST, Jacob Hermsen, HORST, Lotte Hoeijmakers, BROEKHUIZEN, Jur Houben, SEVENUM, Valeria Ilyukhina, SEVENUM, Alexa Ilyukhina, SEVENUM, Finn Janssen, HORST, Floor Janssen, SEVENUM, Paul Kaczmarek, GRUBBENVORST, Fleur Keijsers, MELDERSLO, Mac Kessels, WELL, Sofie Ketzinger, BLITTERSWIJCK, Luca Kleeven, HORST, Silke Knops, HEGELSOM, Chimène Kohlen, HORST, Finn Koster, HORST, Guus Kuijpers, GRUBBENVORST, Stella Kuiten, SEVENUM, Steijn Kurstjens, GRUBBENVORST, Marit van Leendert, BROEKHUIZENVORST, Lars Leijssen, VEULEN, Manouk Linders, HORST, Jeb Linskens, MEERLO, Merle Litjens, HORST, Tijn Maes, CASTENRAY, Yassin Matoug, GRUBBENVORST, Imke Min, OOSTRUM, Jessy Mollen, SEVENUM, Max van Moorsel, HORST, Yara Mossou, HEGELSOM, Jody Mulder, SWOLGEN, Danique Oomen, HEGELSOM, Maxime Pater, GRUBBENVORST, Rachel Philipsen, SEVENUM, Daan Pijpers, BLITTERSWIJCK, Ryan Prak, SEVENUM, Rens Regli, MEERLO, Jur van Rengs, SEVENUM, Teun Rijs, SEVENUM, Meggie Rijvers, LOTTUM, Anne Roefs, HORST, Frederieke Roelen, GRUBBENVORST, Mira Rongen, TIENRAY, Kim Roosengarten, BLITTERSWIJCK, Myrthe Rötjes, SWOLGEN, Maud Rutten, MEERLO, Robin Rutten, SEVENUM, Yulia Schraven, BLITTERSWIJCK, Martijn Smits, SEVENUM, Meike Smits, SEVENUM, Anastasiia Sniadovska, BROEKHUIZENVORST, Femke Speijcken, LOTTUM, Giel Spreuwenberg, MELDERSLO, Nieke Steeghs, OIRLO, Kenneth Stoks, HEGELSOM, Marcel Szafranski, TIENRAY, Koen Tacken, METERIK, Sef Theelen, GRUBBENVORST, Mille Timmermans, HORST, Sem Tuininga, BROEKHUIZENVORST, Nieke Verheijen, HEGELSOM, Jesse Verrijth, HORST, Jip Versleijen, HORST, Sieb Versteegen, HORST, Viviana Verstegen, HORST, Dilano Verstraelen, TIENRAY, Laura Vervoort, SEVENUM, Pim Van de Voort, BROEKHUIZEN, Joris van Vught, TIENRAY, Richard Vullings, METERIK, Yanick Wijnands, MELDERSLO, Puk Wijnen, HORST, Jill Wismans, CASTENRAY, Zheng Xu, HORST

< Terug naar nieuwsoverzicht