19-3-2024 dinsdag 19 maart 2024

Een verbindende avond tijdens de buurtiftar op het Dendron College Tijdens de ramadan wordt elke avond na zonsondergang het vasten verbroken met de iftar, de avondmaaltijd. Op het Dendron College wordt in samenwerking met Westenwind (samenwerking van de Norbertuswijk, de Mussenbuurt en In de Riet) een iftar georganiseerd op woensdag 20 maart.

Doe inspiratie op van de leraar van het jaar
Ismail Aghzanay, leraar van het jaar in 2021, zal als spreker de avond vol humor in goede banen leiden. Ook wil hij mensen inspireren met inzichten zodat we morgen het verschil kunnen maken.

Verbinding, leren van elkaar en goede gesprekken
Gedurende de overheerlijke maaltijd kunnen deelnemers met elkaar in gesprek. Uiteraard sluiten we af met een kopje Marokkaanse thee. Voor degenen die willen is er gelegenheid tot gebed. En er is een henna-artiest aanwezig om handen te versieren met mooie ontwerpen.

Burgerschap
Dit jaar lopen de christelijke vastentijd en de ramadan ongeveer gelijk. Tijdens de vastentijd is het gebruikelijk stil te staan bij degenen die het minder hebben. Deelname aan de iftar is gratis, maar het zou leuk zijn wanneer gasten een product mee zou nemen voor een donatie aan de Voedselbank.

Ontwerp Je Eigen DENDRON KEITH HARING BRUGKLASSER. Maak Je Tekening Extra Tof Met Kleur, Dikke Zwarte Lijnen, Tekeningen Die Er Voor Jou Bij Horen Als Je Naar De Brugklas Gaat, ... Stuur
2