23-5-2024 donderdag 23 mei 2024

Op dinsdag 4 juni vindt de tweede Dendron goede doelen dag: DENDRON DOET GOED. In de ochtend staan de lessen in het kader van de goede doelen en burgerschap. De leerlingen van de eerste en tweede klassen nemen vervolgens om 12.15 uur deel aan een sponsorloop en de overige klassen organiseren van 13.00 uur - 15.00 uur acties om geld in te zamelen.

Iedereen is welkom op de Goede Doelen Markt
We nodigen iedereen uit om de Goede Doelen Markt te bezoeken in de aula van het Dendron College. Elke klas neemt een kraampje voor zijn rekening en/of verzorgt een actie tijdens of rond deze gezellige markt. Er zijn allerlei leuke activiteiten, zoals:

  • Eetkraampjes
  • Vlooienmarktkraampje (actie ‘ruim je zolder/huis/kamer op’)
  • Verkoop van zelfgemaakte spullen en stekjes
  • Doe-activiteiten (vraag een plaatje aan/manicure/henna tatoeages/pizza foodtruck …)

Steun de goede doelen
Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en natuurlijk de goede doelen te komen steunen. Dit zijn SOTOS, Voedselbank en Stichting Helpende Handen India.

Goede Doelen Dag (1)

Verder lezen