30-5-2024 donderdag 30 mei 2024

Ook dit jaar hebben wij van de gemeente weer een vergunning gekregen voor de galastoet van de examenleerlingen. Al jaren trekt de galastoet door het centrum van Horst. Dit jaar is de route door het centrum helaas niet mogelijk, omdat er op donderdag 6 juni ook Europese verkiezingen plaats vinden en de stembureaus in het centrum bereikbaar moeten zijn. Daarom zal de route dit jaar anders zijn.

Alternatieve route galastoet
Op donderdag 6 juni stellen 142 voertuigen zich vanaf 18.00 uur op vanaf de kruising Gebroeders van Doornelaan/Noordsingel tot voorbij de parkeerplaats bij het Dendron College. De aanrijroute gaat via de Lindweg. De galastoet vertrekt om 19.00 uur en gaat via de Gebroeders van Doornelaan, Meterikseweg, rotonde, Jacob Merlostraat tot de hoek Jacob Merlostraat. Hier stappen de leerlingen uit en worden ze feestelijk onthaald op het Wilhelminaplein (de voertuigen verlaten de stoet via de Herstraat). Vanaf 21.00 uur zal het besloten galafeest plaatsvinden bij club Taste.

Er is sprake van een tijdelijke verkeersbelemmering. De organisatie, politie en verkeersregelaars zullen alles in goede banen leiden.

Iedereen is van harte welkom om de feestelijke galastoet te bekijken!

Route Galastoet Dendron College 6 Juni 2024

Verder lezen