Vind jij verbinding belangrijk? Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te gaan? Ben jij nieuwsgierig en wil jij van anderen leren? Reserveer dan nu je gratis kaartje en kom naar de Dendron Buurtiftar op woensdag 20 maart! Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Tijdens de ramadan wordt elke avond na zonsondergang het vasten verbroken met de iftar, de avondmaaltijd. Op het Dendron College wordt in samenwerking met Westenwind (samenwerking van de Norbertuswijk, de Mussenbuurt en In de Riet) een iftar georganiseerd.

Ismail Aghzanay, leraar van het jaar in 2021, zal als spreker de avond vol humor in goede banen leiden. Ook wil hij mensen inspireren met inzichten zodat we morgen het verschil kunnen maken. Gedurende de maaltijd kunnen deelnemers met elkaar in gesprek. 

Wat kun je verwachten?

  • Een overheerlijke maaltijd
  • Marokkaanse thee
  • Een henna-artiest
  • Voor degenen die willen is er gelegenheid tot gebed.
Open Huis Facebook Omslag (1)

De iftar vindt plaats op 20 maart 2024
Inloop: vanaf 16.45 uur
Programma: 17.15 uur - 19.45 uur
Informeel samenzijn: 19.45 uur - 20.30 uur

Wil je hier graag bij zijn?
Reserveer je plaats aan tafel eenvoudig via:

We hebben maar een beperkt aantal plekken aan tafel. Wees er dus op tijd bij, want vol = vol!

Burgerschap
Dit jaar lopen de christelijke vastentijd en de ramadan ongeveer gelijk. Tijdens de vastentijd is het gebruikelijk stil te staan bij degenen die het minder hebben. Deelname aan de iftar is gratis, maar het zou leuk zijn wanneer iedereen een product mee zou nemen voor een donatie aan de Voedselbank.

1