4-7-2024 donderdag 4 juli 2024

Het bestuur van LVO heeft Irma van Nieuwenhuijsen benoemd tot interim-rector van het Dendron College in Horst. Irma start op woensdag 14 augustus 2024 en volgt de huidige rector Zwanetta Por op, die per 1 september 2024 en na maar liefst 41 jaar dienstverband met pensioen gaat.

Irma: “Hoewel ik nog volop bezig ben met de afsluiting van het huidige schooljaar, verheug ik me al zeer op het nieuwe. Na mooie gesprekken met leidinggevenden en (p)mr zie ik uit naar een fijne samenwerking en een leuke tijd op het Dendron College. Maar ik wens jullie eerst een heerlijke zomervakantie. Tot in augustus!”

Irma begon haar loopbaan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs. Vervolgens maakte ze de overstap naar leidinggevende functies, waaronder conrector, locatiedirecteur en rector bij verschillende scholen. Sinds februari 2023 is Irma zelfstandig interimmanager, adviseur en toezichthouder. Daarnaast is ze voorzitter raad van toezicht van Hogeschool De Kempel en lid raad van toezicht van vo-bestuur OGVO in Venlo.

Centraal in haar loopbaan staan thema’s als onderwijskwaliteit, professionele cultuurontwikkeling en het ombuigen van uitdagingen in kansen.

Als interim-rector zal Irma voor een soepele overbruggingsperiode zorgen. Na de zomervakantie zal er door Stichting LVO gezocht worden naar een geschikte kandidaat om Zwanetta Por op te volgen op het Dendron College.

We wensen Irma van Nieuwenhuijsen veel succes als interim-rector van het Dendron College!

Telefoon Thuis Of In De Kluis (39)