26-10-2023 donderdag 26 oktober 2023

Webinar: #mediawijsheid: Wat gebeurt er achter de schermen?

'๐˜‘๐˜ข๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ข, ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ!' ๐˜ฆ๐˜ฏ '๐˜๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜›๐˜ช๐˜ฌ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฌ. ๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ?!'.

Kreten, en zo nog honderd meer, die ouders van opgroeiende kinderen dagelijks horen. De onlinewereld blijft een uitdaging. Wat doet jouw kind online? Hoe praat je met je kind over het gebruik van sociale media? En welk voorbeeld geef je als volwassene?ย 

Consulent CJGย Jeremy Kreefftย en preventiewerkersย Glenn Schellekensย enย Hein Hendriksย vanย Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorgย nemen je in dit gratisย hashtagย webinar mee in de onlinewereld. Het webinar is gericht op ouders met kinderen tussen ongeveer 10 en 16 jaar.ย 

Datum: dinsdag 14 november, 19.30 uur - 21.00 uur
Aanmelden:
ย https://vigo.webinargeek.com/achterdeschermen

Webinar: Ouders van Nix: Hoe voer je dat gesprek dan?ย 

Hoe ga je als ouders in gesprek met je kind over alcohol, roken en drugs?ย  Wanneer ga je dat gesprek aan? Welke vragen kun je stellen, waar kun je op letten? Helpt het om grenzen te stellen of wordt het daardoor alleen maar spannender? Hoe staan andere ouders hierin?

Elke leeftijd kent zijn uitdagingen en je bent niet de enige met zulke vragen.

Kim Fokkensย enย Emmy Zegersย van Team preventieย Vincent van gogh voor geestelijke gezondheidย zullen jullie in dit gratis webinar meenemen en willen graag met jullie in gesprek hierover. Ontdek wat jij als ouder kan betekenen voor jouw kind(eren)! Want je hebt meer invloed dan je misschien wel denkt.

Datum:ย dinsdag 28 november, 19.30 uur - 21.00 uur
Aanmelden:ย https://vigo.webinargeek.com/webinar-ouders-van-nix-hoe-voer-je-dat-gesprek-dan

Vincentvangogh