Hoe kan ik een device aanschaffen?

20 mei 2021

Volgend schooljaar gaan we in alle brugklassen werken met laptops of tablets (devices). We hebben er voor gekozen om devices in te zetten bij het onderwijs op het Dendron College, omdat we het belangrijk vinden dat leerlingen zoveel mogelijk op hun eigen niveau, op hun eigen snelheid kunnen werken. De computer is daarbij een belangrijk hulpmiddel, waarmee leerlingen zowel op school als thuis aan de slag kunnen. 

Schooljaar 2020/2021 heeft aangetoond dat er digitaal heel veel mogelijk is en dat willen we graag verder uitwerken. Veel vakken werken al met een digitale methode. Naast het device gebruiken leerlingen bij een aantal vakken ook nog gewoon boeken.

Een device kan aangeschaft worden via een willekeurige electronicazaak of via onze partner Studywise. Klik hier om naar de pagina van het Dendron te gaan. Het gehele Studywise assortiment schooljaar 2021-2022 uit de webshop voldoet aan de technische specificaties zoals Wifi, schermgrootte en accuduur voor gebruik op Dendron College. Voor brugklasleerlingen adviseren wij HP Probook x360 – 11,6″- Pentium Silver N5030 – 4GB – 128GB – Windows 10, omdat deze door de robuuste behuizing tegen een stootje kan (bijvoorbeeld tijdens transport op de fiets).

Ga naar de BYOD (Bring Your Own Device) pagina voor meer informatie.

< Terug naar nieuwsoverzicht