15-1-2024 - 16-1-2024

Voor ouders en kinderen van groep 8 die de voorlichtingsavond gemist hebben of ouders en kinderen van scholen waar wij geen voorlichtingsavond verzorgen, organiseren wij een voorlichtingsavond op het Dendron College op maandag 15 januari en dinsdag 16 januari van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Tijdens deze avond vertellen wij u meer over de overstap van de basisschool naar de middelbare school. Ook vertellen wij u graag wat wij als school te bieden hebben. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere hoe het gebouw eruitziet, de sfeer op school en ons onderwijsaanbod. Heeft u vragen? Deze  worden uiteraard deze avond beantwoord!   

Goed om te weten: we geven tijdens deze avond dezelfde informatie die verstrekt is tijdens de voorlichtingen voor ouders en leerlingen van groep 8 op de basisscholen.

Aanmelden?
Wanneer u geïnteresseerd bent om deze informatieavond bij te wonen, kunt u het aantal personen en de gewenste dag mailen naar brugklas@dendron.nl.

14

Vragen?
Stuur een e-mail naar brugklas@dendron.nl.

Verder lezen