Namen geslaagden vmbo basis en vmbo kader schooljaar 2020/2021

16 juni 2021

Hieronder zijn de namen te vinden van de geslaagde vmbo basis en vmbo kader leerlingen op 16 juni 2021. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

BWI 

Mohammed Al-Soqatri HORST, Jens Camps HORST, Jordy van Dijk HORST, Jelle Kemkens MEERLO, Flynn Lucassen HORST, Esmee Manders HORST, Loek Martens HORST, Luke Nabben HORST, Sam Peeters HORST, Siem Strijbosch LOTTUM, Dave Verlinden MEERLO, Jessica Vissers HORST

PIE 

Sem Alards AMERICA, Raël van Kempen BROEKHUIZENVORST, Niels Martens HORST, Ruben Poels MEERLO, Lars Thijssen HORST

Z&W

Heba Abdulmalek Alshehabi GRUBBENVORST, Nikki Arts CASTENRAY, Milou Groetelaers SWOLGEN, Senna Hailouma VENRAY, Zoë Korstjaans HEGELSOM, Julie Verheijen HORST

 

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg

BWI

Stan Arts BLITTERSWIJCK, Ilse Berkers WANSSUM, Alex Bratczyk HORST, Jur Custers SWOLGEN, Minke Dierx METERIK, Koen Ernst HORST, Michael van Gennip MELDERSLO, Indy Hermkens SEVENUM, Toon Huijs HORST, Wessel Janssen HORST, Fernando Kok VENRAY, Teun Kromhout TIENRAY, Amy Kuijpers HORST, Daan van de Loo BROEKHUIZENVORST, Jens Peeters HEGELSOM, Siebe Poels MEERLO, Jelle Poels MEERLO, Gijs Roorda HORST, Jai Schoeber HORST, Bas Smits HORST, Loek Smits HORST, Daan de Swart HORST, Rens de Swart MELDERSLO, Lou Vervoort HORST, Stef Vervuurt METERIK, Teun Vullings HORST, Yaniek Zanders OIRLO

PIE

Herm Classens OIRLO, Kawa Dirki HORST, Anouk Driessen METERIK, Amar D'Urso El Nemr HORST, Teun Ewals SEVENUM, Guus Groenen SWOLGEN, Stan Gruntjens HORST, Gido van Helden MELDERSLO, Loek Janssen HORST, Juul Jeurissen LOTTUM, Bo Kessels CASTENRAY, Nikki Kusters MEERLO, Thom Obers GRUBBENVORST, Aurora Pepplinkhuizen AMERICA, Rick Sanders HORST, Niek Sauvageot LOTTUM, Jim Teegelbeckers AMERICA, Ingo Volleberg SEVENUM, Wout Vosbeek HORST

Z&W

Dewi Arts CASTENRAY, Abishek Bhujel HORST, Louka Billekens TIENRAY, Demi Billekens HORST, Lynn Cox MEERLO, Romy Cremers SEVENUM, Puk Cuenen HORST, Imke van de Goor HORST, Roba Hamcho HORST, Janne Heldens BROEKHUIZEN, Karlijn Hellegers HORST, Babs Hermkens SEVENUM, Tara Hofmans HORST, Nele van den Hombergh KRONENBERG, Lotte Hovens TIENRAY, Anouk Huijs HORST, Niels Koot HORST, Vera Lemmen SEVENUM, Janneke Linders HORST, Rick van de Loo BROEKHUIZENVORST, Sanne Metselaars MELDERSLO, Isa Nabben GRUBBENVORST, Aemey Nabben HORST, Dilbrien Osman SEVENUM, Tooske Peeters HORST, Fleur Pors SWOLGEN, Lieke Puijn HORST, Isa van Rens SEVENUM, Quinty Roeffen HORST, Anne Schonewille AMERICA, Mirthe Schrijnwerkers HORST, Willem Versteegen HORST, Guusje Wijnhoven SEVENUM

< Terug naar nieuwsoverzicht