Maandag 8/2 gebouw Dendron dicht, alle lessen online

7 februari 2021

Beste leerling,
Beste ouder(s), verzorger(s),

Gezien de weersomstandigheden vinden we het niet verstandig om leerlingen en medewerkers morgen naar school te laten komen.

De lessen zullen allemaal online plaats vinden, ook voor de klassen die op school les zouden hebben. In specifieke gevallen zal dat niet altijd mogelijk zijn. De docent zal dan hierover afspraken maken met de individuele leerling.  

Het gebouw is dicht. Iedereen zal morgen, maandag 8/2, vanuit huis moeten studeren. Helaas is het daarom ook niet mogelijk om de leerlingen die volgens afspraak op school hun online lessen volgen of extra ondersteuning op school krijgen (bijvoorbeeld in het thuislokaal of het OLC) morgen te ontvangen op school.

De oefenexamens Basis en Kader 4 die gepland stonden zullen verschuiven naar een nog nader te bepalen datum. De leerlingen VMBO4 volgen maandag online lessen volgens het rooster.

Over de overige toetsen krijg je van de docent bericht of ze doorgaan of niet. Dat geldt ook voor de lessen in bijvoorbeeld de beroepsgerichte vakken.

We gaan er nu vanuit, dat dinsdag de situatie weer zal kunnen zijn zoals gepland. Zonder tegenbericht is het gebouw dan weer open.

We wensen jullie verder een mooie zondag!

Met vriendelijke groeten,

Zwanetta Por
Rector

< Terug naar nieuwsoverzicht