Corona update 6 januari 2021: afspraken online lessen

6 januari 2021

Beste leerlingen en ouders,

We hopen dat jullie van een goede vakantie hebben kunnen genieten en - ook al zijn we alweer een paar dagen begonnen met de lessen – we willen jullie toch nog een heel mooi en gezond (en hopelijk Corona-vrij) 2021 toewensen.

In de afgelopen week zijn we weer voor veel leerlingen met online lessen gestart. Alleen de eindexamenleerlingen volgen de lessen op school. Naar onze indruk zijn de online lessen goed van start gegaan in het nieuwe jaar, en zijn ook de leerlingen daarbij goed aanwezig geweest. Dat is fijn! Het liefst zijn we natuurlijk met z’n allen op school om te leren en werken maar dat zit er nu helaas niet in. We maken er samen het beste van onder deze omstandigheden.

We hebben in de afgelopen tijd veel gecommuniceerd over die online lessen, en we kregen er behoefte aan om alle afspraken bij elkaar te zetten. Het resultaat ervan vinden jullie hier. Vriendelijk verzoek om het goed door te lezen! Tips en aanvullingen zijn welkom.

In de loop van de volgende week zullen we te horen krijgen, hoe lang deze maatregelen voor het onderwijs nog zullen duren. Wat dat voor het Dendron College zal gaan betekenen, zullen jullie dan weer van ons horen. Voor nu kunnen we al zeggen, dat we alle excursies voor het schooljaar 20/21 hebben geschrapt, in afwachting van betere tijden.

We wensen jullie heel veel succes met deze situatie, en we wensen jullie toe dat je je studie van dit schooljaar met een goed resultaat zult kunnen afsluiten.

Met vriendelijke groeten,

Zwanetta Por
Rector

< Terug naar nieuwsoverzicht