Geslaagde leerlingen Dendron College

4 juni 2020

Hieronder zijn de namen te vinden van de geslaagde leerlingen op 4 juni 2020. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

GYMNASIUM:

Sem van den Berg, EVERTSOORD; Dion Bussemakers, SEVENUM; Jill Geurts, HORST; Willem Kersten, SEVENUM; Stefanie Linskens, HEGELSOM; Judith Mooren, TIENRAY; Ward Schriever, HORST; Nelissa Thiesen, BLITTERSWIJCK; Jesper Tros, HORST; Isabel de Vocht, VEULEN;

ATHENEUM:

Imke Arts, METERIK; Kiona Basten, SEVENUM; Jorn Beeren, HORST; Cas van den Beuken, HORST; Jens Beurskens, BROEKHUIZEN LB; Marijn Boessen, HORST; Hidde Bos, SEVENUM; Maud Brouwers, LOTTUM; Bram Clabbers, HEGELSOM; Stijn Craenen, HORST; Thom Cuppen, METERIK; Katja Dinnissen, MELDERSLO; Daan Driessen, HORST; Tara Eijsbouts, MEERLO; Cas Geurts, MEERLO; Teun Hanraets, BLITTERSWIJCK; Ilse van Hegelsom, SEVENUM; Ellen Herraets, HORST; Sil van den Homberg, AMERICA; Bas Jansen, KRONENBERG; Job Janssen, SEVENUM; Teun Jenniskens, METERIK; Lucas Jongejans, BLITTERSWIJCK; Sybe Kemkens, MEERLO; Jesika Kolaczyñska, HORST; Marjolein de Koning, METERIK; Isa Lenders, SEVENUM; Juul van Lin, SWOLGEN; Anouk Linders, HEGELSOM; Zoë Linders, HORST; Evy Litjens, MELDERSLO; Pleun Majoor, HORST; Fleur Martens, HORST; Ilse van der Meer, HORST; Sven Meijboom, MELDERSLO; Sieuwe Nellen, SEVENUM; Kim van Osch, HORST; Jotte Pompen, SEVENUM; Vera Pouwels, HEGELSOM; Fieke Roefs, HORST; Jannes Roosen, HORST; Bob Schobbers, HORST; Bart Schoeber, HORST; Nick Schreurs, KRONENBERG; Eva Schuurmans, KRONENBERG; Jur Seuren, HORST; Louka Sijbers, KRONENBERG; Jelle Slots, HORST; Jelle Spreeuwenberg, METERIK; Sam Stappers, SEVENUM; Jip de Veer, SEVENUM; Thijs Voesten, SWOLGEN; Tayra van de Water, MEERLO; Kris Welles, GRUBBENVORST; Dorinda van Weperen, SEVENUM; Mechiel Wetering, HORST; Loes in 't Zandt, MEERLO

HAVO:

Isak Abdi,  VENRAY; Anke Achten,  MELDERSLO; Mohammad Al Imam,  HEGELSOM; Sem Alaerds,  METERIK; Wisam Alnassani,  HORST; Mert Arslan,  VENRAY; Daan Arts,  HEGELSOM; Merel Arts,  HEGELSOM; Sanne Baltussen,  HORST; Sterre Bartsch,  HORST; Isabel Beekman,  HORST; Bo Beeren,  HORST; Wieke  van  Berlo,  SEVENUM; Elle  van den  Beuken,  HORST; Bo Bosmans,  METERIK; Lou Bouten,  HORST; Tessa Breukers,  LOTTUM; Yoairi Cathalina,  VENRAY; Suzan Clevis,  BROEKHUIZEN; Fleur Coenen,  TIENRAY; Stijn Coenen,  GRUBBENVORST; Maxime Cortenbach,  HORST; Teun Cox,  HORST; Eef Cuppen,  HORST; Joop Custers,  SEVENUM; Nienke  van  Deelen,  LOTTUM; Sterre Dekkers,  KRONENBERG; Indy Dellevoet,  HORST; Jill Denissen,  MEERLO; Jana Derichs,  SWOLGEN; Marlon  van  Dijck,  BROEKHUIZENVORST; Faith  van  Disseldorp,  BROEKHUIZEN; Rosa Driessen,  BROEKHUIZENVORST; Fenna Effing,  WANSSUM; Jikke Engels,  TIENRAY; Manon Engels,  HORST; Ilse Franssen,  SWOLGEN; Siènna  van  Gasteren,  SEVENUM; Luca Geelen,  SEVENUM; Kevin  van  Gent,  SWOLGEN; Floor Gerlach,  SWOLGEN; Karlijn  van  Gerven,  GRUBBENVORST; Jens Geurts,  HORST; Lynn Gooren,  SWOLGEN; Isa Grubben,  HORST; Iris Gülcher,  LOTTUM; Luuk Haegens,  AMERICA; Marly Hanraets,  BLITTERSWIJCK; Sonny  van der  Heijden,  BLITTERSWIJCK; Max  van  Helden,  MELDERSLO; Lucas  van  Helvoort,  HORST; Sjuul Hendrikx,  HORST; Auke Hendrix,  MEERLO; Lynn Hermans,  HORST; Bas Hermsen,  HORST; Michelle Hermsen,  WANSSUM; Hiske Hilgenga,  HORST; Sten Hoeijmakers,  HORST; Daan  van  Hoppe,  SEVENUM; Soleil Houben,  MELDERSLO; Maud Inghels,  HORST; Isa Janssen,  MELDERSLO; Margje Janssen,  SWOLGEN; Pascalle Janssen,  HORST; Rick Janssen,  HORST; Sander Janssen,  HORST; Stan Janssen,  MELDERSLO; Tiemko Jenniskens,  SWOLGEN; Stan Keijsers,  HORST; Kim  van  Kempen,  LOTTUM; Jackie Kessels,  SEVENUM; Kim Kleeven,  BROEKHUIZENVORST; Koen Knijnenburg,  MEERLO; Loeki Knops,  HEGELSOM; Jaimy Koek,  AMERICA; Meggie Kunzeler,  HORST; Janou Kusters,  VENLO; Sam Kusters,  SEVENUM; Emma Langeslag,  LOTTUM; Alice Leijssen,  VEULEN; Philip Lenssen,  SEVENUM; Simone Lenssen,  HORST; Femke Linders,  HEGELSOM; Lynn  van  Lipzig,  LOTTUM; Mirthe  van  Lipzig,  MELDERSLO; Sandra Litjens,  METERIK; Marco  van de  Loo,  BROEKHUIZENVORST; Ezra  van de  Looverbosch,  HEGELSOM; Job Maas,  OIRLO; Milou Maas,  HORST; Janne Maes,  CASTENRAY; Sanne  van  Meijel,  SWOLGEN; Dox  van de  Meulengraaf,  HORST; Caro  van den  Munckhof,  HEGELSOM; Floor  van den  Munckhof,  HORST; Tjalle Nottelman,  HORST; Victoria O'Farrell,  SWOLGEN; Fenny Opbroek,  LOTTUM; Beau Pater,  GRUBBENVORST; Gwen Peeters,  SEVENUM; Helle Peeters,  AMERICA; Lisanne Peeters,  HORST; Tessa Pekx,  KRONENBERG; Nika Peters,  LOTTUM; Merel Poels,  MEERLO; Jannus Pouwels,  AMERICA; Jesper Pustjens,  LOTTUM; Renske Reijnen,  HORST; Jesse  van  Rens,  HORST; Sten  van  Rens,  HEGELSOM; Joep  van de  Riet,  SEVENUM; Luus Roefs,  HORST; Joëlle Rooyakkers,  SEVENUM; Dirk Schreurs,  HORST; Simon Schreurs,  SEVENUM; Daan Selen,  BROEKHUIZENVORST; Louka Sijbers,  HEGELSOM; Nick Sijbers,  SEVENUM; Eef Sitsen,  LOTTUM; Stijn Slots,  HORST; Tom Smits,  HORST; Zoë Smits,  HORST; Isabel Sonneveld,  BROEKHUIZENVORST; Lynn Spreeuwenberg,  HEGELSOM; Lisa  de  Swart,  MELDERSLO; Tom  de  Swart,  HORST; Maartje Swinkels,  HORST; Jessie Tacken,  SEVENUM; Amber Thielen,  HORST; Momo  van  Vegchel,  GRUBBENVORST; Verena Verberne,  MEERLO; Gwyn Verdellen,  HEGELSOM; Diego Verhaegh,  HORST; Nina Verhaegh,  HORST; Jesper Verheijen,  HEGELSOM; Finn Versleijen,  HORST; Gaby Versleijen,  AMERICA; Merle Versleijen,  KRONENBERG; Puck Versteegen,  AMERICA; Max Vervoort,  HORST; Joost Vissers,  MEERLO; Niels Vissers,  METERIK; Jessie Vloet,  HORST; Ilva Volleberg,  SEVENUM; Evy Vorstermans,  SEVENUM; Eva Vullings,  HORST; Jouke Weijs,  CASTENRAY; Nora  van  Wijlick,  BROEKHUIZEN; Marloes Wijnen,  MELDERSLO; Iris Willems,  HEGELSOM; Job Willems,  HORST; Fran Willemssen,  SEVENUM; Jens Wolters,  BLITTERSWIJCK; Femke in 't  Zandt,  GRUBBENVORST; Kevin  de  Zeeuw,  HORST 

VMBO Theoretische Leerweg

Shams Al Imam,  HEGELSOM; Pleun Arts,  HORST; Siep Arts,  HORST; Kirsten van Asten,  METERIK; Marwah Ayas,  HORST; Mees Baeten, SEVENUM; Luca van Benthum, HORST; Yara van Bergen, HORST; Joanne Berghs, MEERLO; Emma Bertrams, HORST; Fenne van den Beuken, METERIK; Fenna Billekens, MELDERSLO; Ludo Bogaert, HORST; Diede Bos, SEVENUM; Koen Bouten, HORST; Nienke Bouwmans, HORST; Inge van den Brandt, GRUBBENVORST; Bart Breukers, BROEKHUIZEN; Erik Brülke, HORST; Neeltje Claessens, HEGELSOM; Jip Cleven, SEVENUM; Siem Coumans, HORST; Juul Cox, HORST; Mirthe Cox, HORST; Niels Cox, MELDERSLO; Jannes Craenmehr, METERIK; Suus Cremers, HORST; Britt Custers, OIRLO; Fieke Deenen, MEERLO; Daaf Derks, HORST; Eeke Derks, SEVENUM; Vera Dielissen, KRONENBERG; Sanne Dirkx, GRUBBENVORST; Casper Dolders, KRONENBERG; Jesse Driessen, HORST; Gitte Drissen, HORST; Esmée Eeren, OIRLO; Bas van Eijs, HORST; Jop van Enckevort, EVERTSOORD; Kim Flinsenberg, OIRLO; Kiki Francken, GRUBBENVORST; Stijn Franssen, SWOLGEN; Thijs Fredriksen, SEVENUM; Vera van Gerven, SWOLGEN; Kevin Geurts, HORST; Mirthe Geurts, SEVENUM; Tess Glavimans, HORST; Willem Gommans, CASTENRAY; Sander de Haart, MELDERSLO; Mohamad Hamcho, HORST; Kiki van der Heijden, SEVENUM; Roel Heldens, MELDERSLO; Don van Hese, BLITTERSWIJCK; Sanne Hesen, METERIK; Lennard van den Hoogen, SEVENUM; Cas Janssen, SEVENUM; Demy Janssen, HORST; Elena Janssen, TIENRAY; Indy Janssen, SEVENUM; Kirsten Janssen, BROEKHUIZEN; Nick Janssen, GRUBBENVORST; Rein Janssen, KRONENBERG; Itske Jeucken, SEVENUM; Willem Keijsers, MELDERSLO; Kay van Kempen, HORST; Noud Kersten, SEVENUM; Bram van de Klashorst, HORST; Imke Kleeven, BROEKHUIZENVORST; Daan Lemmen, HORST; Dirk Lemmen, AMERICA; Manon Lemmen, MELDERSLO; Femke Lijnders, METERIK; Lars Litjens, METERIK; Lars Litjens, METERIK; Romy Loenen, TIENRAY; Zoë Manders, GRUBBENVORST; Luc Martens, METERIK; Kim Massop, TIENRAY; Maud van Megen, HORST; Bionda van den Munckhof, HORST; Lina Nabben, HORST; Jakub NapieraŁa, GRUBBENVORST; Cindy Nguyen, HORST; Mille Nijssen, HEGELSOM; Isolde Nottelman, HORST; Oktawia Nowak, HORST; Yenthe Overmeer, HORST; Daan Paulus, GRUBBENVORST; Indy Peelen, MEERLO; Kristel Peelen, GRUBBENVORST; Pim Peelen, MEERLO; Britt Peeters, SEVENUM; Chloë Peeters, GRUBBENVORST; Niels Peters, MELDERSLO; Bao Ngoc Phan, MELDERSLO; Jikke Philipsen, HORST; Peer Poels, SWOLGEN; Norair Pogosian, SEVENUM; Kim van Rengs, HORST; Teuntje van Rengs, METERIK; Sven van Rens, MEERLO; Emmy Rutten, HORST; Jenna Rutten, LOTTUM; Wessel Schell, GRUBBENVORST; Jesper Schobers, SEVENUM; Koen Schobers, SEVENUM; Roos Schoeber, METERIK; Kiki Schoonderbeek, BROEKHUIZEN; Lynn Schurink, AMERICA; Meike Seuren, LOTTUM; Jens Sijbers, HEGELSOM; Semke Sitsen, GRUBBENVORST; Joep Stappers, SEVENUM; Benthe Theeuwen, MELDERSLO; Gwenn Thielen, HORST; Job Truijen, HORST; Isa Vanmaris, GRUBBENVORST; Timo Verdellen, MELDERSLO; Sterre Vergeldt, TIENRAY; Roos Verhaag, SEVENUM; Stan Verhaagh, HORST; Cem Verheijen, HORST; Froukje Verstappen, HEGELSOM; Guus van der Vight, SEVENUM; Bente van de Wal, MEERLO; Quin Welles, GRUBBENVORST; Anke Wijnhoven, BLITTERSWIJCK; Lynn van der Wijst, OOSTRUM; Lynn Wismans, MEERLO; Nikola Wójcik, SEVENUM; Janne Wouters van den Oudenweijer, HORST;

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg

Afdeling: Bouwen, Wonen en Interieur

Maud Basten, WANSSUM; Don Beckers, HORST;  Pom Bindels, GEIJSTEREN; Jette Cremers, HORST;  Britt Denissen, MEERLO; Loes van Enckevort, SEVENUM; Luke Geerarts, HEGELSOM; Donna Janssen, HORST; Tijntje Janssen, BROEKHUIZENVORST; Lotte Kersten, BLITTERSWIJCK;  Sjuul Kleuskens, HORST; Niek van Leur, TIENRAY; Daan Litjens, METERIK; Joep Nefkens, HORST; Jill Peeters, LOTTUM; Daan Raassens, HORST;  Indy Thijssen, BROEKHUIZENVORST;  Jordy Wolters, BLITTERSWIJCK            

Afdeling: Produceren, Installeren, Energie

Ammar Alhamzeh, HORST;  Arno Bos, TIENRAY; Mert Bos, GRUBBENVORST; Gijs Coumans, TIENRAY;  Nick Cox, TIENRAY; Sem Dietz, LOTTUM; Sven van Dijck, WANSSUM, Jesper Engels, GRUBBENVORST;  Dion Gerits, GRUBBENVORST; Koen Herraets, HORST; Mika Jansen, LOTTUM; Guus Kuijpers, GRUBBENVORST; Dion Siemes, ARCEN; Bor Swinkels, LOTTUM; Lucas Verlinden, HORST;  Ruben Verstegen, SEVENUM; Eddy Voets, TIENRAY;  Peter Yako, HORST

Afdeling: Zorg en Welzijn

Indy Alards, MELDERSLO;  José Arts, METERIK; Lieke Deckers, METERIK; Nikki Drabbels, METERIK; Wout Groetelaers, SWOLGEN; Sam van den Hombergh, VENLO; Naomy Hopman, GRUBBENVORST; Shirley Huberts, SWOLGEN; Bodi Huijs, SEVENUM;  Floor Janssen, HEGELSOM; Ivo Janssen, HORST;  Jody Janssen, MEERLO;  Anne Jenneskens, HORST; Omar Katolo, HORST; Janiek       Linders, HORST;  Kyra Linders, HORST; Minke van de Lisdonk, MELDERSLO; Joëlle Maessen, HORST; Meike Martens, MEERLO; Danique Oomen, HEGELSOM; Jaydee Peeters, BROEKHUIZEN;  Melanie Péri, GRUBBENVORST; Tessa Poels, HORST;  Ryan Prak, SEVENUM; Danee Thijssen, HORST; Femke Vercoulen, SEVENUM;  Sarah Vullinghs, KRONENBERG; Indy de Zwart, GRUBBENVORST

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

Afdeling: Bouwen, Wonen, Interieur

Stan Arts, BLITTERSWIJCK; Jeffry Bongertman, HORST; Ted Janssen, AMERICA; Amy Kuijpers, HORST; Daan Nollé, HORST; Daan de Swart, HORST;  Stef Vervuurt, METERIK

Afdeling: Produceren, Installeren, Energie

Mustafa Alhamzeh, HORST;  Marwan Asektour, MEERLO; Tim Driessen, METERIK; Max Jeuken, WANSSUM; Aurora Pepplinkhuizen, AMERICA; Rick Sanders, HORST; Jelle Strijbosch, HORST;  Jim Teegelbeckers, AMERICA; Dave Vleeshouwers, MEERLO; Qian Vogelzang, HORST

Afdeling: Zorg en Welzijn

Demi Billekens, HORST;  Louka Billekens, TIENRAY; Romy Cremers, SEVENUM; Silke Foolen, HORST;  Babs Hermkens, SEVENUM; Lian Hoeijmakers, HORST; Shirley Kohlen, HORST; Niels Koot, HORST;  Dilbrien Osman, SEVENUM; Tooske Peeters, HORST;  Fleur Pors, SWOLGEN; Anne Schonewille, AMERICA; Guusje Wijnhoven, SEVENUM    

 

< Terug naar nieuwsoverzicht