Corona: Weer naar school! Wat kan wel en wat niet?

28 mei 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s), beste leerling,

Eindelijk, we mogen weer les geven! Vanaf dinsdag 2 juni stellen we de school weer (beperkt) open voor het verzorgen van lessen. Vanwege de coronamaatregelen vanuit het RIVM en de VO-raad, zijn er een aantal maatregelen genomen rondom het gebouw en in de lokalen. Van iedereen, ook van jullie, wordt verwacht dat ze zich aan de regels houden.

Wat kan wel en wat kan niet op school?

In de bijlage vinden jullie informatie over alle maatregelen en regels waar leerlingen aan moeten voldoen. Lees dit goed door. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van je eigen (opgeladen) laptop/device en (werk)boeken en aan het meenemen van je eigen brood/fruit/drinken (indien nodig). Afhankelijk van in welke klas je zit stal je je fiets op een bepaalde plek in één van de fietsenstallingen. Daarover lees je meer in de bijlage.

Lesrooster

Het lesrooster voor de onderbouw-leerlingen staat vanaf nu in Somtoday. Het rooster loopt tot en met 3 juli, er komt geen slot-toetsweek. Elke leerling komt een gedeelte van de dagen naar school voor deze lessen, de andere dagen blijft de leerling thuis en volgt de lessen online. Welke lessen jij naar school moet komen hoor je van je mentor.
In de middag worden er voor de thuisblijvende leerlingen LO-lessen op school gegeven. Het rooster van deze LO-lessen vinden jullie in de bijlage.

De leerlingen van de voorexamenklassen volgen ‘s morgens de lessen online en voor het middagprogramma ontvangen zij nog een aparte mail met aanvullende informatie.

We zien jullie heel graag (in kleine groepen) vanaf 2 juni weer op school. Mochten er vragen zijn, dan kun je die aan je mentor stellen.

Met vriendelijke groet,

 

Zwanetta Por
Locatiedirecteur

 

< Terug naar nieuwsoverzicht