Corona: afronding eindexamen

20 mei 2020

Beste leerlingen en ouders,

 

Met het weekend van Hemelvaart voor de deur, kunnen we constateren dat alle leerlingen nu zo ongeveer hun PTA hebben afgerond in deze en de vorige week. Uiteindelijk is het goed gekomen! Maar het heeft wat voeten in de aarde gehad. En de communicatie over de in te halen toetsen, de voorbereiding op de toetsen en de aanpassingen is niet overal vlekkeloos verlopen. Dat heeft bij sommige leerlingen onduidelijkheid en onrust teweeggebracht, wat zeker niet onze bedoeling was. Alsnog onze excuses daarvoor!

Nu iedereen zijn PTA afgerond heeft, kunnen we volgende week de eindcijfers vaststellen. We zullen jullie een mailtje sturen met de vraag, of je akkoord bent met de cijfers zoals die nu voor jou in Somtoday staan.

Op 4 juni kunnen jullie een telefoontje verwachten van je mentor, die je zal vertellen of je al dan niet geslaagd bent. En als je dat bent, kan de vlag uit! Die vlag is per post onderweg naar je, samen met een overzicht van de planning en alles wat daarmee samenhangt. Mocht je de planning nu al willen weten, dan kan dat, de informatie staat op de website.

Voor sommige leerlingen wacht er dan nog een andere taak. Voor de opstromers naar kader-4 en havo-4 zijn de extra lessen wiskunde begonnen. En andere leerlingen moeten of willen wellicht nog RV-toetsen maken.

En tenslotte zijn we druk bezig om de diploma-uitreiking vorm te geven in de week van 6 juli. Het zal er anders uit gaan zien dan andere jaren. Maar we willen heel graag op een feestelijke manier jullie schoolloopbaan met jullie en je ouders afsluiten. Informatie volgt.

Ik wens jullie een heel mooi weekend toe!

Met vriendelijke groeten,

Zwanetta Por

Locatiedirecteur

< Terug naar nieuwsoverzicht