Online What’s app adviesdienst voor jongeren

9 april 2020

Whatzz’ up?! is bedoeld voor alle jongeren in de leeftijd 12 tot 23 jaar die vragen hebben rondom de uiteenlopende onderwerpen waar je mee te maken kunt krijgen, denk aan vragen over school, eenzaamheid, seks, drugs, pesten, liefde etc.

Whatzz’ up?! Is een laagdrempelige en anonieme adviesdienst waar jongeren terecht kunnen met verschillende vragen en in vertrouwen met een jongerenwerker kunnen appen. De jongerenwerkers streven ernaar om met de dienst de jongeren in een vroeg stadium te bereiken om effectief advies te geven /luisterend oor op een manier die past bij hun leefwereld. Wegwijs maken in vraag en aanbod. En indien nodig doorverwijzen naar passende instanties.

De app is bereikbaar van ma t/m do tussen 12u en 21u. Het streven is om binnen 24 uur jongeren van een reactie te voorzien.