Nieuwe datum reünie Dendron College: 19 juni 2021

23 april 2020

Op 20 juni zou de langverwachte reünie ter ere van het 25-jarig bestaan van het Dendron College plaatsvinden. Door veel oud-leerlingen, medewerkers en oud-medewerkers werd ernaar uitgekeken om elkaar weer te zien. Helaas moeten we vanwege de coronamaatregelen de reünie uitstellen.

We hebben ervoor gekozen om de reünie precies een jaar later plaats te laten vinden:
zaterdag 19 juni 2021.

Waarom stellen we het uit?

Kort gezegd: vanwege de coronamaatregelen. Het is nu duidelijk dat alle evenementen tot 1 september geannuleerd moeten worden. Met de coronacrisis is het moeilijk vooruit kijken. Nu het ernaar uitziet dat evenementen langere tijd niet toegestaan zijn en we richting een ‘anderhalve meter samenleving’ gaan, hebben we besloten om het zekere voor het onzekere te nemen en de reünie met precies één jaar uit te stellen. Daarmee vieren we dus eigenlijk het 26-jarig bestaan van onze school.

Wanneer vindt de reünie dan plaats?

Op zaterdag 19 juni 2021.

Wat als ik al een kaart gekocht heb?

Je ticket is uiteraard geldig op 19 juni 2021. Je hoeft dus niks te doen (behalve de nieuwe datum in je agenda zetten). Iedereen die een kaart gekocht heeft, ontvangt hier vandaag een e-mail over. Heb je geen e-mail ontvangen? Laat het ons gerust weten.

Alvast bedankt voor je begrip. We hopen je in elk geval straks tegen te komen op onze reünie!

Tot die tijd: blijf gezond en let op elkaar.

< Terug naar nieuwsoverzicht