Corona: De meivakantie is aangebroken!

21 april 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De vakantie is aangebroken!

Een moment voor ons om jullie heel hartelijk te bedanken voor alles wat jullie hebben betekend de afgelopen weken. De jongeren die normaal gesproken naar school gaan, de hele dag in huis hebben, dat vergt nogal wat! Discipline in huis bewaren, helpen met huiswerk, het gezellig houden, en alles wat er verder bij komt kijken. Daarnaast het gewone werk, dat jullie wellicht ook vanuit huis moeten doen. En niet te vergeten de zorgen die velen hebben om de gezondheid van familieleden en vrienden.

Dat heeft veel van jullie gevraagd. Dank jullie wel!

Er zijn nog veel vragen over hoe het verder gaat na de vakantie. Misschien gaat de bekendmaking van het kabinet van vanavond verandering brengen in de situatie zoals die nu is, misschien niet.

In elk geval zullen we iets gaan veranderen aan de lopende PTA’s voor de leerlingen van de voor-examenklassen. Ook zullen de overgangsnormen worden aangepast. We denken daar natuurlijk al over na, maar het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen, vooral omdat we niet weten wanneer de leerlingen weer naar school kunnen komen.

We kijken met spanning uit naar de besluiten van het kabinet. De afgelopen tijd heeft geleerd, dat er op zo’n kabinetsbesluit tijd nodig is om dat uit te werken naar de toepassing voor bijvoorbeeld het Dendron College. We hopen jullie eind van deze week te kunnen berichten.

Ik wens jullie een hele mooie vakantie, ook al hadden jullie zich die vast anders, en wellicht wel elders, voorgesteld. Mocht er behoefte komen aan lezen, kijk dan eens op: https://www.biblionu.nl/. En mocht er behoefte zijn aan voorlichting over vervolgstudies, dan is dit een mogelijkheid: https://kiezeninquarantaine.nl/.

Geniet van de vakantie, rust goed uit, en blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,

 

Zwanetta Por
Locatiedirecteur

 

< Terug naar nieuwsoverzicht