Dendron College Tour: Dominique Hazeleger

6 februari 2020

Altijd al willen weten hoe het je vergaat als je in een keer beroemd wordt vanuit Horst aan de Maas? Nieuwsgierig hoe het er echt aan toe gaat achter de schermen bij Expeditie Robinson? Of gewoon geïnteresseerd in gemaakte studie- en carrièrekeuzes?

Kom vrijdag 14 februari naar de Dendron Collegetour en stel zelf jouw vraag aan Dominique Hazeleger. Zij is dan onze gast.

In het kader van het 25-jarig jubileum van onze school organiseren we één keer per maand een Dendron College Tour met oud-leerlingen die uitzonderlijk talent hebben en beroemd zijn geworden in binnen en/of buitenland. Leerlingen van de Tweede Fase van het Dendron College hebben exclusief inschrijfrecht op dit event. Zorg dat je erbij bent, dit mag je echt niet missen! VOL=VOL.

Je bezoek kan meetellen als een LTX-activiteit. Je mag hieraan ook onder lestijd deelnemen.

Let op! INSCHRIJVEN=KOMEN.

 

Aanmelden kan hier

Datum: vrijdag 14  februari

Tijd: inloop 14.15 uur, start 14.30 uur eindtijd 15.45 uur

Plaats: Aula junior college

Gastheer: Martijn Janssen

< Terug naar nieuwsoverzicht