Staking op 30 en 31 januari in het onderwijs

16 januari 2020

Het zal u niet ontgaan zijn dat er op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari stakingen in het onderwijs aangekondigd zijn. Eerdere ervaringen hebben ons geleerd dat op het Dendron College de stakingsbereidheid hoog is, vandaar dat we u hierover nu alvast informeren.

Elke docent heeft het recht om te staken. Dit kan één of beide dagen zijn. Wij hebben onze docenten gevraagd om het zo snel mogelijk door te geven als ze staken, zodat we maatregelen kunnen nemen om de lesuitval te beperken. Mochten er veel docenten besluiten om te staken, dan kan het zijn dat er op één of beide dagen geen lessen gegeven worden. Het kan ook zijn dat bij uw zoon/dochter lessen uitvallen.

Uiterlijk één dag van tevoren wordt door de schoolleiding besloten of alle lessen uitvallen. Als dat het geval is, wordt u hier 29 of 30 januari over geïnformeerd.

Meer informatie over de staking is te vinden op de website van de Algemene Onderwijsbond (AOB).

< Terug naar nieuwsoverzicht