Dendron College rent voor goede doelen

26 september 2019

Ruim 1.100 leerlingen waren afgelopen dinsdag op de been voor de jaarlijkse sponsorloop van het Dendron College. Nadat om half 2 het startschot klonk, ging de sponsorloop van start. Hiermee hoopt de school enkele duizenden euro’s op te halen voor twee goede doelen: Helpende Handen en SOTOS.

De sponsorloop is een jaarlijks terugkerende traditie op de school. Alle leerlingen uit de onderbouw doen hieraan mee. Ze hebben aan vrienden en familie gevraagd om sponsoring. Dit kan een bedrag per ronde zijn, maar ook een vast bedrag. De leerlingen lopen gedurende 45 minuten zoveel mogelijk rondes onder het motto “door leerlingen voor leerlingen”. De opbrengst is bestemd voor onderwijsverbetering. De goede doelen zijn Helpende Handen in India en SOTOS in Senegal.

Het opgehaalde bedrag wordt over een paar weken bekend gemaakt. 

Bekijk hier de reportage van Omroep Horst aan de Maas.

< Terug naar nieuwsoverzicht