Geslaagd: gefeliciteerd allemaal!

12 juni 2019

Voor veel eindexamenleerlingen van het Dendron College is het lange wachten voorbij. Zij kregen vandaag de uitslag van hun eindexamen. Uiteraard willen we alle geslaagden van harte feliciteren met het behalen van hun diploma.

We zijn trots op onze leerlingen die vandaag geslaagd zijn. De vmbo-leerlingen zullen op woensdag 3 juli hun diploma in ontvangst nemen. De havo- en vwo-leerlingen krijgen hun diploma een dag later op donderdag 4 juli.

Ook de leerlingen die slagen voor de herexamens zullen dan hun diploma krijgen. De herexamens beginnen op 17 juni en eindigen op 20 juni. Deze leerlingen krijgen vrijdag 28 juni de uitslag. 

Nieuwsgierig naar de namen van onze geslaagden?

Klik hier voor de geslaagde vmbo-leerlingen

Klik hier voor de geslaagde havo- en vwo-leerlingen

< Terug naar nieuwsoverzicht