Gastgezinnen gezocht (vanaf 20 januari)

17 december 2019

Dit jaar komen er weer vele buitenlandse studenten van over de hele wereld naar Nederland. Via het Dendron College en hun gastgezin leren ze de Nederlandse taal en cultuur kennen. U kunt het gastgezin zijn dat de student een warm thuis biedt en hem of haar kennis laat maken met ons prachtige land.

Ook in januari komen er weer een aantal studenten naar Nederland, waaronder de 16-jarige Arthur uit Brazilië en de 17-jarige Riccardo uit Italië. Eerst is er een oriëntatieweek waarin ze onder andere een dagje naar Amsterdam gaan, workshops en taaltrainingen volgen. Op zaterdag 18 januari is de Meet Your Student Day, het moment dat de studenten kennismaken met hun gastgezin.

Als gastgezin krijgt u trouwens van ons een Travel Active-fiets waar de student gebruik van kan maken. Ook organiseert Travel Active events voor studenten en gastgezinnen! Als gastgezin zorgt u alleen voor kost en inwoning voor de student. Alle overige kosten zijn voor rekening van Travel Active.

Hebt u vragen aan ons, bel gerust 020-737 20 62 of kijk op www.travelactive.org/high-school-holland.

< Terug naar nieuwsoverzicht