Dendron College Tour op 9 januari: Renée van Wegberg

17 december 2019

Oud-leerlingen van het Dendron College hebben bijzondere beroepen of zijn nationaal of internationaal bekend geworden op hun vakgebied. In het jubileumjaar organiseert het Dendron College vanaf januari maandelijks een Dendron College Tour. Hierin staat telkens een andere oud-leerling centraal.

Leerlingen van de Tweede Fase kunnen zich inschrijven om deze College Tours onder schooltijd bij te wonen. Ook belangstellenden buiten school kunnen zich voor deze College Tours aanmelden. Iedereen kan als live audience het interview bijwonen of zelf in gesprek gaan met onze celebreties en een eigen vraag stellen. 

Donderdag 9 januari 14.30 uur is de aftrap. In onze eerste Dendron College Tour is Renée van Wegberg bij ons te gast. Victor Elfring is de gastheer. Dit mag je niet missen!
< Terug naar nieuwsoverzicht