Bijles via Toptutors

6 december 2019

Beste ouders en leerlingen,  
  
Sinds vorig jaar is het Dendron College een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van individuele bijles thuis of op school, voor alle leerlingen beschikbaar te stellen. Om ervoor te zorgen dat leerlingen de optimale begeleiding krijgen werkt TopTutors samen met oud-leerlingen van het Dendron College. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied.   
  
Stichting TopTutors is een landelijke organisatie, die een samenwerking heeft met 70 middelbare scholen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij hele geschikte studenten kunnen bereiken voor het geven van bijlessen. Zo profiteert ook de leerling van dit netwerk!  
  
Elke lokale afdeling wordt geleid door een coördinator. Diegene dient als aanspreekpunt, ziet toe op de kwaliteit van de bijlessen en koppelt de leerling aan de juiste Tutor. Leerlingen worden op deze manier met een persoonlijke aanpak geholpen. Op het Dendron College ben ik, Susan Groenewegen, de Managing Tutor. Ik ben zelf ook oud-leerling van de school en momenteel studeer ik Personeelwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. 

 

We hebben Tutoren beschikbaar voor alle vakken. Ben je op zoek naar betaalbare bijlessen die dicht bij huis gegeven worden? Meld je dan aan via de website: www.toptutors.nl/ik-wil-bijles.  Er wordt niet gewerkt met pakket- of abonnementsvormen: je betaalt alleen de bijlessen die af worden genomen. Wij vinden namelijk dat iedere leerling zijn eigen bijlesbehoefte heeft. 

< Terug naar nieuwsoverzicht