Gebruik van Magister tijdens de zomervakantie

3 juli 2018

Tijdens de zomervakantie, met ingang van maandag 9 juli, sluiten wij de toegang tot Magister in verband met werkzaamheden aan roosters en klassen.

 

In de loop van vrijdag 17 augustus zetten we Magister weer open.

 

U zult dan merken dat u opnieuw moet inloggen. Dit komt omdat we in de vakantie overgaan op een veiligere manier van inloggen. Het is tegen die tijd dus van belang dat u uw wachtwoord van Magister weet.

 

Weet u uw wachtwoord niet meer, dan kunt u vanaf 17 augustus een nieuw wachtwoord opvragen via de optie wachtwoord vergeten in het inlogscherm van Magister. U ontvangt dan een link in uw mail. Via deze link kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen. Het mailadres dat hiervoor wordt gebruikt is het mailadres waarop u deze mail ontvangt.

 

U kunt desgewenst zelf uw mailadres aanpassen in Magister. Log in op Magister via een pc of laptop. Klik op het tandwiel naast uw naam rechtsboven in het scherm. U komt terecht op een pagina met uw persoonlijke gegevens. Hier kunt u uw email adres wijzigen onder Mijn gegevens > contact. Ook kunt u hier uw wachtwoord wijzigen onder het kopje ‘Magister account’.

 

Heeft u vragen over dit bericht, stuur dan een mailtje naar: applicatiebeheermagister@dendron.nl We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. De school is gesloten van 13 juli tot en met 12 augustus.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht