Geslaagd, gefeliciteerd!

13 juni 2018

Voor de eindexamenleerlingen van het Dendron College is het lange wachten voorbij. Zij kregen vandaag de uitslag van hun eindexamen. Uiteraard willen we alle geslaagden van harte feliciteren met het behalen van hun diploma.

We zijn trots op onze leerlingen die vandaag geslaagd zijn. De vmbo-leerlingen zullen op 4 juli hun diploma in ontvangst nemen. De havo- en vwo-leerlingen krijgen hun diploma een dag later op 5 juli. Ook de leerlingen die slagen voor de herexamens zullen dan hun diploma krijgen. De herexamens beginnen op 18 juni en deze leerlingen krijgen 29 juni de uitslag. 

Nieuwsgierig naar de namen van onze geslaagden?

Kijk hier voor de namen van onze geslaagde vmbo-leerlingen.

Kijk hier voor de namen van onze geslaagden havo- en vwo-leerlingen.

< Terug naar nieuwsoverzicht