Meepraten over onze lessen?

1 november 2018

Voor: leerlingen van 3 t/m 5 havo en leerlingen van 3 t/m 6 vwo

Hee jij daar! Jij kunt toch wel een les missen?

Een groot deel van je tijd breng je door op school. Hier wordt een stevige basis voor je toekomst gelegd, tenminste, dat zeggen ze. Belangrijk toch? Maar ook wel eens saai??? Kom op dan, doe mee op maandag 5 november! Hoe maken we school voor jou interessanter?? 

Leerlingen van havo 3 t/m 5 en vwo 3 t/m 6 worden uitgenodigd om mee te praten over de toekomst van het onderwijs op het Dendron College. Want de échte experts, wanneer het gaat om aantrekkelijk onderwijs, dat zijn natuurlijk de leerlingen zelf. Daarom worden er een aantal bijeenkomsten georganiseerd waarin leerlingen onder begeleiding meewerken aan plannen voor onderwijsontwikkeling. Op 5 november vindt de aftrap plaats. Enne… op die dag zijn docenten verboden!! Dus lekker met de voeten op tafel en alles moet gezegd kunnen worden ;-)

Meedoen? Meld je aan via de teamleiders (j.vanderdonk@dendron.nl of v.thijssen@dendron.nl). We willen met ongeveer 20 leerlingen aan de slag, dus wees er snel bij. Deze leerlingen worden in drie groepen verdeeld. Elke groep doorloopt een sessie van 75 minuten. De sessies vinden plaats in lokaal E01. Groep 1 start om 10.00 uur, groep 2 om 11.30 uur en groep 3 om 13.15 uur. Na aanmelding hoor je bij welke sessie je verwacht wordt.

En daarna?
Na 5 november komen we nog twee keer bij elkaar. Dus als je je opgeeft, zien we je ook graag op maandag 21 januari van 9.00 tot 11.00 uur en op maandag 4 februari van 9.00 tot 11.00 uur.

Ook docenten en ouders denken natuurlijk al een tijdje na over de toekomst van het onderwijs op het Dendron College. Op 21 januari en 4 februari gaan leerlingen dan ook samen met docenten én ouders heel veel toffe ideeën bedenken voor de toekomst van het onderwijs in de 2e fase van het Dendron College.

We horen graag van je!

< Terug naar nieuwsoverzicht