Magister wordt Somtoday

1 oktober 2018

Via Magister blijft u op de hoogte van o.a. het vakkenpakket, cijfers en huiswerk van uw zoon/dochter. Magister wordt gebruikt op alle LVO scholen, maar het contract met Magister loopt af. Daarop vooruitlopend is onderzocht welke gebruikersbehoeften er zijn onder ouders, leerlingen en scholen en welk Leerling Administratie Systeem daar het beste bij past. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat Somtoday beter aansluit op de vraag. Daarom zal Somtoday Magister vervangen.

Wat betekent dit voor u?

Magister voorziet ouders en leerlingen van informatie over onder andere het vakkenpakket, de cijfers, aanwezigheid en huiswerk. Deze informatie kunt u straks  via Somtoday raadplegen, o.a. via een app. De omgeving waarin u de informatie kunt raadplegen, zal er wel anders uitzien.

 

Meer informatie volgt

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de overgang van Magister naar Somtoday in volle gang. U ontvangt te zijner tijd meer informatie waarin wij concreet ingaan op het raadplegen in de nieuwe omgeving van Somtoday.

< Terug naar nieuwsoverzicht