Geslaagd. Gefeliciteerd!!

14 juni 2017

Voor de eindexamenleerlingen van het Dendron College is het lange wachten voorbij. Zij kregen vandaag de uitslag van hun eindexamen. Uiteraard willen we alle geslaagden van harte feliciteren met het behalen van hun diploma.

We zijn trots op onze leerlingen die vandaag geslaagd zijn. De vmbo-leerlingen zullen op 6 juli hun diploma in ontvangst nemen. De havo- en vwo-leerlingen krijgen hun diploma een dag later op 7 juli. Ook de leerlingen die slagen voor de herexamens zullen dan hun diploma krijgen. De herexamens beginnen op 19 juni en deze leerlingen krijgen 30 juni de uitslag. 

 

Nieuwsgierig naar de namen van onze geslaagden?

Klik hier voor de namen van de geslaagde vmbo-leerlingen

Klik hier voor de namen van de geslaagde havo- en vwo-leerlingen

< Terug naar nieuwsoverzicht