Scholierenverkiezingen op het Dendron College!

14 maart 2017

Op 14 maart 2017 zijn er op het Dendron College stemmen uitgebracht voor de nationale verkiezingen.

De leerlingen van havo 4/5, vwo 4/5/6 en vmbo 4 zijn naar de mediatheek gekomen om daar hun stem uit te brengen op hun favoriete partij. De stemming vond plaats tijdens het eerste en het tweede uur. Na vertoon van het schoolpasje of ID-kaart hebben 201 leerlingen hun stem uitgebracht. Ze mochten bij de stemtafel met rood potlood het bolletje inkleuren van een partij, anders werd de stem ongeldig verklaard.

De meest populaire partij was D66 met 52 stemmen!
En met 48 stemmen staat GroenLinks op de 2e plek.
En op de 3e plek staat de VVD met 25 stemmen!  

In totaal zijn er 201 stemmen uitgebracht, waarvan er helaas drie ongeldig zijn verklaard.