Internationalisering op het Dendron College

16 maart 2017

In de week van 5 t/m 11 maart draaide het project Erasmus+. Leerlingen en docenten uit Griekenland,Turkije, Denemarken en Italië waren te gast op het Dendron College. Ze werkten samen met onze leerlingen van havo en vwo klas 3, 4 en 5 en leerlingen van Taalrijk (ISK Hegelsom) rond het thema “Refugees and Frontiers: Keep Europe United”.

De activiteiten stonden in het teken van het thema 'Vluchtelingen in Europa'. De gasten verbleven in gezinnen in Horst aan de Maas en leerden zo onze cultuur kennen. Creatieve opdrachten, een bezoek aan het Europees parlement in Brussel, een excursie naar het AZC in Horn, workshops in het Limburgs museum en vlaai bakken stonden op het programma. Het was een leerzame en leuke week.

Hier zijn enkele foto's te vinden en natuurlijk een reportage van Dendron TV.

< Terug naar nieuwsoverzicht