Vooraankondiging oudergesprekken 12 & 13 december 2017

13 november 2017

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Op 12 & 13 december vinden de oudergesprekken plaats.

  • Op 27 of 28 november ontvangt u van de mentor een uitnodigingsbrief.
  • Inschrijven via Magister kan alleen via de computer (niet via de app) met de ouderinlog. Inschrijven is mogelijk van dinsdag 28 november tot en met woensdag 6 december 08.00 uur. (een instructie vindt u terug op onze website onder het kopje “Magister”).
  • Indien uw zoon/dochter de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, heeft u niet meer automatisch inzage in Magister. Ook heeft u dan geen gelegenheid om in te schrijven voor de oudergesprekken. Indien u dit wel wenst, dan dient uw zoon/dochter dit zelf  in Magister te wijzigen onder het kopje “instellingen”.
  • Op woensdag 6 december wordt het rooster gemaakt. In de loop van woensdag 6 december maar uiterlijk donderdag 7 december kunt u in Magister zien wanneer uw gesprek(ken) is (zijn) ingepland. U ontvangt hierover geen mail.
  • Als laatste verzoeken wij u vriendelijk om bij het bezoek van de oudergesprekken uitsluitend gebruik te maken van de hoofdingang.

Vragen kunt u per mail stellen aan: ApplicatiebeheerMagister@dendron.nl

 

< Terug naar nieuwsoverzicht