Kom kennismaken met het Dendron College

28 november 2017

Zit jij in groep 7 of groep 8 en ga je binnenkort naar de middelbare school? Kom dan kennis maken met het Dendron College. Je zult je snel thuis voelen op onze school. Je bent van harte welkom!

Hieronder zijn al onze kennismakingsactiviteiten te vinden voor nieuwe leerlingen en hun ouders. We nodigen je hiervoor graag uit!

Hele schooljaar: bezoek aan basisscholen
Op uitnodiging van de basisscholen komen wij op bezoek voor een voorlichtingsavond. De datum wordt via de basisschool aan de leerlingen van groep 7 en 8 bekend gemaakt.

Maandag 15 januari: voorlichtingsavond voor ouders 
Op 15 januari vindt om 19.00 uur een voorlichtingsavond plaats voor ouders. Deze avond is speciaal voor ouders die niet in de gelegenheid waren een voorlichting op een basisschool bij te wonen. Zij kunnen zich aanmelden bij Annette Cox.

Vrijdag 26 januari: meeloopdag groep 8

Donderdag 1 februari: Open huis (16.30 - 20.30 uur)
Op donderdag 1 februari 2018 is ons jaarlijkse Open huis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het Dendron College. De dag is speciaal bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders. We hebben op deze dag twee routes die je kunt bekijken: de vmbo-route en de havo/vwo-route. Als je nog niet weet welke leerweg je gaat volgen of als je alles wilt zien: dat mag natuurlijk ook!

We vinden het belangrijk dat je antwoord krijgt op alle vragen die je hebt. Daarom zijn er veel leerlingen en docenten aanwezig om alle vragen aan te stellen. Je kunt veel dingen zien én uitproberen!

Ma 19 en di 20 maart: aanmelden nieuwe leerlingen (16.30 tot 19.00 uur)

Kom jij naar het Dendron College? Op 19 en 20 maart kun je je komen aanmelden. In de Junioraula zitten de mentoren van de brugklas klaar om jullie in te schrijven op het Dendron College! 

Woensdag 20 juni: kennismakingsmiddag brugklassers (13.45 uur)

Heb je vragen?

Neem voor alle vragen contact op met Annette Cox, teamleider brugklassen. Dit kan via a.cox@dendron.nl of via 077 - 39 70 880.

Wil je de kalender opslaan? Download dan hier de kalender.

< Terug naar nieuwsoverzicht