Kalender 2020/2021

Binnenkort ga je naar de middelbare school. Op het Dendron College ben je welkom. We hopen snel kennis met je te maken! Hieronder vind je al onze kennismakingsactiviteiten.

Dinsdag 26 januari: Extra informatieavond voor ouders
Op dinsdag 26 januari om 19:30 uur plannen wij een extra online informatieavond via teams in. Dit is dezelfde informatie als op maandag 11 en dinsdag 12 januari is verstrekt. Wanneer u geïnteresseerd bent om deze informatieavond bij te wonen kunt u een mail sturen naar brugklas@dendron.nl, dan ontvangt u de link voor MS Teams.

Hele schooljaar: bezoek aan basisscholen 
Op verzoek van de basisscholen komen wij op bezoek voor een voorlichtingsavond. De datum wordt via de basisschool aan de leerlingen van groep 8 bekend gemaakt. In verband met corona vindt dit op dit moment niet plaats. 

Donderdag 4 februari 2021: Online open huis van 16.30 tot 20.30 uur
Je vindt het misschien spannend om een nieuwe school te kiezen. Dat begrijpen we. Om deze keuze gemakkelijker te maken, hebben wij op donderdag 4 februari van 16.30–20.30 uur online Open Huis. Je kunt dan samen met je ouders online de sfeer proeven bij ons op school én je krijgt informatie over het eerste schooljaar. Natuurlijk kun je dan ook al vragen stellen.  

Vrijdag 26 februari 2021: Kom binnen kijken bij Dendron voor leerlingen van groep 8
Op deze dag komen groep-8-leerlingen naar het Dendron College en maken ze kennis met het Dendron College. De meeste leerlingen komen met hun hele klas naar het Dendron en worden dus door hun docent aangemeld. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u uw zoon/dochter opgeven door een mail te sturen naar brugklas@dendron.nl.

Maandag 8 maart en dinsdag 9 maart: Aanmelden als nieuwe leerling
Besluit je om naar het Dendron College te komen? Aanmelden kan op 8 of 9 maart. 

Woensdag 23 juni: Kennismakingsmiddag voor nieuwe leerlingen
Voordat het nieuwe schooljaar begint, is er een kennismakingsmiddag. Dan komen alle nieuwe brugklasleerlingen naar het Dendron College. Je komt op deze dag voor het eerst echt naar school. Je maakt dan kennis met je nieuwe klasgenoten, je mentor en de teamleider. In de zomervakantie sturen we je nog een brief met welke spullen je kunt aanschaffen, wanneer je je boeken op komt halen en hoe de eerste dagen van het schooljaar er voor jou uitzien.

Vragen?
Neem voor alle vragen contact op met Annette Cox, teamleider brugklassen. Dit kan via a.cox@stichtinglvo.nl of via 077 - 39 70 880.