Kalender 2018/2019

Binnenkort ga je naar de middelbare school. Op het Dendron College ben je welkom. We hopen snel kennis met je te maken! Hieronder vind je al onze kennismakingsactiviteiten.

Hele schooljaar: bezoek aan basisscholen 
Op verzoek van de basisscholen komen wij op bezoek voor een voorlichtingsavond. De datum wordt via de basisschool aan de leerlingen van groep 8 bekend gemaakt.

Dinsdag 28 augustus - Voorlichtingsavond masterclass/VWO+
Leerlingen die uitgenodigd worden voor de masterclass krijgen via de basisschool een uitnodiging. 

Vrijdag 9 november - Meeloopdag groep 8 
Leerlingen van groep 8 komen de met de klas een ochtend of middag meelopen.

Dinsdag 15 januari - Ouderavond 
Ouderavond voor ouders die de presentatie op de basisschool niet hebben kunnen bijwonen. Ook ouders van kinderen op een basisschool die we niet bezoeken zijn van harte welkom.
Aanmelden kan bij Annette Cox, teamleider van de brugklassen op het Dendron College.

Donderdag 7 februari - Open Huis  
Je vindt het misschien spannend om een nieuwe school te kiezen. Dat begrijpen we. Om deze keuze gemakkelijker te maken, hebben wij op 7 februari 2019 van 16.30–20.30 uur Open Huis. Je kunt dan samen met je ouders de sfeer komen proeven bij ons op school én je krijgt informatie over het eerste schooljaar. Natuurlijk kun je dan ook al vragen stellen en kennismaken met onze docenten en leerlingen.

Maandag 18 maart en dinsdag 19 maart - Aanmelden als nieuwe leerlingen
Besluit je om naar het Dendron College te komen? Aanmelden kan op 18 en 19 maart 2019 van 16.30–19.00 uur in de junior aula van onze school. Er zal dan een kort gesprek plaatsvinden met jou en je ouders, waarin je ook kunt aangeven bij wie van jouw vriendjes en vriendinnetjes je echt heel graag in de klas zou willen zitten. Vergeet deze avond niet om een kopie van je ID-kaart en de formulieren van de basisschool mee te nemen. 

Woensdag 19 juni - kennismakingsmiddag
Voordat het nieuwe schooljaar begint, is er een kennismakingsmiddag. Op woensdag 19 juni 2019 komen alle nieuwe brugklasleerlingen naar het Dendron College. Je komt op deze dag voor het eerst echt naar school. Je maakt dan kennis met je nieuwe klasgenoten, je mentor en de teamleider.

In de zomervakantie sturen we je nog een brief met welke spullen je kunt aanschaffen, wanneer je je boeken op komt halen en hoe de eerste dagen van het schooljaar er voor jou uitzien.

Vragen of aanmelden?
Neem voor alle vragen contact op met Annette Cox, teamleider brugklassen. Dit kan via a.cox@dendron.nl of via 077 - 39 70 880. 

Download hier de kalender voor 2018 2019